Weg en Land 39a, 2661 DC Bergschenhoek

Algemeen overzicht

Prijs
€ 1.750 per maand excl. btw
ID
bedrijfs- en kantoorruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Contract
Verhuurd
Locatie
Bergschenhoek
Woonoppervlakte
260 m²
Reageer op deze woning

Nu te huur op bedrijvenpark Weg en Land, gunstig gelegen en fraai afgewerkte multifunctionele BEDRIJFSHAL  met 4 parkeerplaatsen, werkplaats c.q. opslagruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. Het bouwjaar van de bedrijfshal is 2007. De hal is half vrijstaand, goed geïsoleerd, geheel voorzien van dubbel glas en voorzien van cv en airco installatie. De werkplaats of opslagruimte is te bereiken via overheaddeur en is voorzien van betonvloer met een vrije hoogte van 3,90 m1. Het bedrijvenpark Weg en Land is centraal gelegen aan de provinciale weg N209 welke de verbinding vormt tussen de rijkswegen A12 en A13.

Totaal te huur 260 m2 onderverdeeld in 133 m2 op de begane grond en 127 m2 op de verdieping.

Indeling:

Begane grond:

Entree op de begane grond, hal met meterkast, toiletruimte, geheel betegeld en voorzien van zwevend closet en fonteintje, archiefruimte, trapopgang en toegang naar werkplaats. De werkplaats of opslagruimte met een oppervlakte van 125 m2 heeft een betonvloer en een vrije hoogte van 3,90 m1.

1e Verdieping:

Open kantoorruimte met bergkast waarin opstelling cv ketel, directiekantoor, pantry met modern keukenblok en voorzien van voldoende kastruimte, close in boiler, koelkast en magnetron, tussenportaal met garderobe en toiletruimte, geheel betegeld en voorzien van zwevend closet en fonteintje.

Bouwaard:

Opgetrokken uit een staalconstructie met een plint van geïsoleerde betonelementen met daarop geïsoleerde wandpanelen, betonnen begane grondvloer met een draagvermogen van 1500 kg/m2, houten kozijnen met dubbel glas en gedekt met plat dak voorzien van geïsoleerde dakplaten afgewerkt met bitumen.

Huurprijs: € 1.750,– per maand exclusief btw.

De gunning na positieve kredietinformatie berust bij de verhuurder.

Bankgarantie of waarborgsom 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Oplevering: in overleg maar kan spoedig.

Huurtermijn in overleg: uitgangspunt is een overeenkomst van 5 jaar.

Bestemming:

Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Weg en Land van de Gemeente Bergschenhoek d.d. 31 januari 2013 en is bestemd voor bedrijven waaronder industriële en ambachtelijke bedrijven, groothandelsbedrijven en kleinschalige transportbedrijven tot en met categorie 3.2 van de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gaarne nodigen wij u uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Interesse? Neem contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

  • TypeBedrijfsruimte met kantoor
  • Oppervlakte130 m²
  • TypeBedrijfsruimte met kantoor
  • Oppervlakte1514 m²

Header Variant

Color Combinations

Vergelijk woningen

No properties found.
Compare

Favorieten

Recente woningen

Display type not defined