Taxaties

"De dingen op de juiste prijs taxeren. Dat is een kunst die 't leven ons moet leren" Mr. C. Bake

 

 

 

 

Merwelanden Makelaardij voor een vakkundige NWWI-taxatie. RMT gecertificeerd, ingeschreven bij Wonen, door ieder instantie en/of geldverstrekker wordt ons rapport geaccepteerd. Praktijkervaring, marktkennis en de NVM data-base vormen de basis voor een objectief waarde-oordeel verwoord in een rapport. Merwelanden Makelaardij heeft keurmerk voor woningtaxaties. Keurmerk NWWI biedt zekerheid over taxatiewaarde woning.
 

Graag willen wij onder uw aandacht brengen dat wij in het Drechtstedengebied, Alblasserwaard, Hoeksewaard en Krimpenerwaard woningtaxaties uitvoeren tegen een zeer scherpe tarief e.e.a. in goed overleg en met een vlotte afhandeling. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen grondgebonden woning of appartement.

 

Wij zijn lid van de NVM en ingeschreven bij de NRVT.

Sinds een aantal jaren bestaat in Nederland het NWWI, het keurmerk voor woningtaxaties. Voor de consument is het belangrijk dat je kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. Een woningtaxatie is nodig bij aan- of verkoop van een woning, verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Belangrijke financiële beslissingen in je leven.

Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden. Merwelanden Makelaardij is één van de deskundige en betrouwbare taxateurs in de Drechtsteden die is aangesloten bij het NWWI.

Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport. Daarnaast is de NWWI taxateur verplicht de taxatie goed te onderbouwen zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Het NWWI heeft hiervoor een unieke werkwijze ontwikkeld: de taxateur toetst de waarde van de woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geeft precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt. Dit wordt vermeld in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI taxatierapport.

Meer informatie over het NWWI en een lijst met aangesloten taxateurs is te vinden op www.nwwi.nl

  • Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?
  • Voor het verkrijgen van een hypotheek
  • Bij verdeling van de boedel (echtscheiding)
  • Bij aankoop. Vraag naar onze dienst Aankoopbegeleiding.
  • Voor vaststellen van de herbouwwaarde
  • Voor de belastingdienst (b.v. bij vererving of overdracht aan een familielid).

Header Variant

Color Combinations

Vergelijk woningen

No properties found.
Compare

Favorieten

Recente woningen

Display type not defined