Aankoop

De koop van een woning is wellicht de grootste uitgave in uw leven. U kiest uw “droomhuis” met zorg en wij kunnen u bij uw keuze voor eventuele valkuilen behoeden. Heeft u al een koopwoning, vraag ons wat uw huidige woning waard is. (Eerst uw huidige woning verkopen? Vraag naar ons speciale combi- tarief). Vervolgens geeft een gesprek met een erkend hypotheekadviseur b.v. met Van Geest Hypotheken & Verzekeringen, waar ons kantoor mee samen werkt, u duidelijkheid over de haalbaarheid van uw plannen.

Neem uw eigen makelaar mee!

Merwelanden Makelaardij is thuis in de aankoop van uw huis.Vraag naar onze tarieven deeldiensten:

 

Zoeken-Bezichtigen-Onderhandelen-Afhandelen

Wij bieden u bij aankoopbegeleiding een flexibel pakket van diensten aan. Van een volledige aankoopbegeleiding* tot het leveren van deeldiensten. Wanneer u weet wat u wilt en zelf op zoek gaat (www.funda.nl), kunt u ons inschakelen als u het “droomhuis” heeft gevonden. U bent enthousiast, wij ook, maar met een deskundige heldere insteek. Laat ons daarom de juiste prijs vaststellen en onderhandelen over prijs en voorwaarden. Het is ons werk en wij zijn er goed in!  Klik hier voor contact. Een bouwkundige keuring kan daar ook een onderdeel van zijn! Onvoorziene uitgaven aan bouwkundige zaken die over het hoofd zijn gezien kunnen worden voorkomen!
*Alle aankoop deel diensten

Zoekopdacht

Uw woonwensen en financiële mogelijkheden worden geïnventariseerd en de kans op succes wordt besproken. De zoektocht kan beginnen. Wij geven u dagelijks het aanbod door, maar u kunt ook zelf zoeken op de website www.funda.nl., Wij spreken af hoe u wilt, dat de bezichtigingen moeten verlopen. Gaat u de eerste keer zelf kijken of wilt u graag dat wij mee gaan.

Aankoop

Het “droomhuis” is gevonden. Een taxatie moet plaatsvinden, om de juiste waarde vast te stellen. Een bouwkundige keuring wordt zonodig uitgevoerd. De onderhandelingen over prijs en voorwaarden starten. Tijdens deze procedure moeten afspraken duidelijk en helder overkomen, daarom is er in deze periode steeds intensief contact. Wanneer de verkoper uw bod accepteert, is de overeenkomst tot stand gekomen. Nu wordt het zaak uw hypotheek rond te krijgen.

Afwikkeling

De koopovereenkomst wordt opgemaakt aan de hand van de overeengekomen prijs en voorwaarden. Op de datum van levering vindt een inspectie plaats. Wordt de woning geleverd in de staat waarin u het heeft gekocht? Wij gaan met u mee naar de inspectie en vervolgens naar de notaris, waar de woning aan u wordt overgedragen. U krijgt als nieuwe eigenaar de sleutel!

Merwelanden Makelaardij sluit bij volledige aankoopdienstverlening een NVM Rechtsbijstandverzekering af op de transactie.

Header Variant

Color Combinations

Vergelijk woningen

No properties found.
Compare

Favorieten

Recente woningen

Display type not defined