home

Wie Zijn Wij

s een makelaardij voor aan- en verkoop, (ver)huur, taxaties, waardebepalingen, vastgoed beheer en vve beheer voor zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed. Ons kantoor is gelegen in het centrum van Dordrecht, modern, efficiënt maar ook gezellig ingericht. Voor de verkoop is onze etalage een blikvanger. Tevens zijn onze website en funda.nl uitstekende instrumenten om kopers te trekken. Contact is het sleutelwoord van onze makelaardij. Een persoonlijk contact, communicatie, heldere en duidelijke afspraken staan voor een goede samenwerking en een uitstekend resultaat. Merwelanden Makelaardij heeft alle deskundigheid en jarenlange ervaring in huis om een professionele begeleiding aan te bieden. Ook voor deeldiensten kunt u bij ons terecht. Het vaststellen van waarden, het bijhouden van prijsontwikkelingen, het volgen van visie van de Gemeenten, de ontwikkelingen in de wijken, het uitzetten van strategieën en het maken van een aan- of verkoopplan behoren tot ons werk, wij zijn er goed in!

 

Disciplines

Merwelanden Makelaardij richt zich voornamelijk op de woningmarkt in het gebied: Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

E. Nederveen

Beëdigd NVM makelaar-taxateur o.z. Lid van de vakgroep Wonen RT182298762

 

 

 

 

 

Openingstijden

op afspraak

Adres

Aletta Jacobs-erf 151 3315 EC Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078-6135206 E-mail: info@rubix05.nl

 

C.Th. Roeters

Beëdigd NVM makelaar-taxateur o.z. Lid van de vakgroep Wonen RT568153966

 

 

 

 

 

159_pasfoto

 

 

 

 

Lex Nederveen

NVM makelaar-taxateur

 

 

 

 

c-th-roeters

 

 

 

 

Cock Roeters

NVM makelaar-taxateur


 

 

 

 

 

 

 

Aankoop

De koop van een woning is wellicht de grootste uitgave in uw leven. U kiest uw “droomhuis” met zorg en wij kunnen u bij uw keuze voor eventuele valkuilen behoeden. Heeft u al een koopwoning, vraag ons wat uw huidige woning waard is. (Eerst uw huidige woning verkopen? Vraag naar ons speciale combi- tarief). Vervolgens geeft een gesprek met een erkend hypotheekadviseur b.v. met Van Geest Hypotheken & Verzekeringen, waar ons kantoor mee samen werkt, u duidelijkheid over de haalbaarheid van uw plannen.

Neem uw eigen makelaar mee!

Merwelanden Makelaardij is thuis in de aankoop van uw huis.Vraag naar onze tarieven deeldiensten:

 

Zoeken-Bezichtigen-Onderhandelen-Afhandelen

Wij bieden u bij aankoopbegeleiding een flexibel pakket van diensten aan. Van een volledige aankoopbegeleiding* tot het leveren van deeldiensten. Wanneer u weet wat u wilt en zelf op zoek gaat (www.funda.nl), kunt u ons inschakelen als u het “droomhuis” heeft gevonden. U bent enthousiast, wij ook, maar met een deskundige heldere insteek. Laat ons daarom de juiste prijs vaststellen en onderhandelen over prijs en voorwaarden. Het is ons werk en wij zijn er goed in!  Klik hier voor contact. Een bouwkundige keuring kan daar ook een onderdeel van zijn! Onvoorziene uitgaven aan bouwkundige zaken die over het hoofd zijn gezien kunnen worden voorkomen!
*Alle aankoop deel diensten

Zoekopdacht

Uw woonwensen en financiële mogelijkheden worden geïnventariseerd en de kans op succes wordt besproken. De zoektocht kan beginnen. Wij geven u dagelijks het aanbod door, maar u kunt ook zelf zoeken op de website www.funda.nl., Wij spreken af hoe u wilt, dat de bezichtigingen moeten verlopen. Gaat u de eerste keer zelf kijken of wilt u graag dat wij mee gaan.

Aankoop

Het “droomhuis” is gevonden. Een taxatie moet plaatsvinden, om de juiste waarde vast te stellen. Een bouwkundige keuring wordt zonodig uitgevoerd. De onderhandelingen over prijs en voorwaarden starten. Tijdens deze procedure moeten afspraken duidelijk en helder overkomen, daarom is er in deze periode steeds intensief contact. Wanneer de verkoper uw bod accepteert, is de overeenkomst tot stand gekomen. Nu wordt het zaak uw hypotheek rond te krijgen.

Afwikkeling

De koopovereenkomst wordt opgemaakt aan de hand van de overeengekomen prijs en voorwaarden. Op de datum van levering vindt een inspectie plaats. Wordt de woning geleverd in de staat waarin u het heeft gekocht? Wij gaan met u mee naar de inspectie en vervolgens naar de notaris, waar de woning aan u wordt overgedragen. U krijgt als nieuwe eigenaar de sleutel!

Merwelanden Makelaardij sluit bij volledige aankoopdienstverlening een NVM Rechtsbijstandverzekering af op de transactie.
  

Taxaties

“De dingen op de juiste prijs taxeren. Dat is een kunst die ‘t leven ons moet leren” Mr. C. Bake

 

 

 

 

Merwelanden Makelaardij voor een vakkundige NWWI-taxatie. RMT gecertificeerd, ingeschreven bij Wonen, door ieder instantie en/of geldverstrekker wordt ons rapport geaccepteerd. Praktijkervaring, marktkennis en de NVM data-base vormen de basis voor een objectief waarde-oordeel verwoord in een rapport. Merwelanden Makelaardij heeft keurmerk voor woningtaxaties. Keurmerk NWWI biedt zekerheid over taxatiewaarde woning.
 

Graag willen wij onder uw aandacht brengen dat wij in het Drechtstedengebied, Alblasserwaard, Hoeksewaard en Krimpenerwaard woningtaxaties uitvoeren tegen een zeer scherpe tarief e.e.a. in goed overleg en met een vlotte afhandeling. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen grondgebonden woning of appartement.

 

Wij zijn lid van de NVM en ingeschreven bij de NRVT.

Sinds een aantal jaren bestaat in Nederland het NWWI, het keurmerk voor woningtaxaties. Voor de consument is het belangrijk dat je kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. Een woningtaxatie is nodig bij aan- of verkoop van een woning, verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Belangrijke financiële beslissingen in je leven.

Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden. Merwelanden Makelaardij is één van de deskundige en betrouwbare taxateurs in de Drechtsteden die is aangesloten bij het NWWI.

Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport. Daarnaast is de NWWI taxateur verplicht de taxatie goed te onderbouwen zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Het NWWI heeft hiervoor een unieke werkwijze ontwikkeld: de taxateur toetst de waarde van de woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geeft precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt. Dit wordt vermeld in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI taxatierapport.

Meer informatie over het NWWI en een lijst met aangesloten taxateurs is te vinden op www.nwwi.nl

  • Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?
  • Voor het verkrijgen van een hypotheek
  • Bij verdeling van de boedel (echtscheiding)
  • Bij aankoop. Vraag naar onze dienst Aankoopbegeleiding.
  • Voor vaststellen van de herbouwwaarde
  • Voor de belastingdienst (b.v. bij vererving of overdracht aan een familielid).

Header Variant

Color Combinations

Vergelijk woningen

No properties found.
Compare

Favorieten

Recente woningen

Display type not defined